Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı : Acun Ilıcalı'ya ateş püsküren Erkan Petekkaya geri adım attı! / Sosyal medya hesabından paylaşım yapan erkan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu.

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı : Acun Ilıcalı'ya ateş püsküren Erkan Petekkaya geri adım attı! / Sosyal medya hesabından paylaşım yapan erkan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu.. Ünlü oyuncu erkan petekkaya, sosyal medya hesabından acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında şaşırtan sözler paylaştı. Petekkaya, kısa bir süre sonra acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını sildi. 06 haziran 2021 pazar 02:42. Acun ilıcalı, aleyna kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine twitter'dan tepki göstermesi üzerine, twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Durmaz'ın uçaktaki müstehcen görüntüsünü hatırlatan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu.

Pqueen ve haramilerin yayın kesit videolarından anında haberdar olmak için lütfen abone olup çanı açmayı unutmayınız.discord sunucumuza gelebilirsiniz. Petekkaya, kısa bir süre sonra acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını sildi. Oyuncu, utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan diyerek acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Erkan petekkaya, tv8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü peşimde şarkısıyla kerimcan durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı. Acun ilıcalı, aleyna kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine twitter'dan kerimcan durmaz ise erkan petekkaya'ya yölme tepki gösterdi:

Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu Acun Ilıcalı'ya kızan ...
Kerimcan Durmaz sessizliğini bozdu Acun Ilıcalı'ya kızan ... from i.internethaber.com
Oyuncu, utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan diyerek acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. + tv8'in sahibi acun ilıcalı, utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan diyen oyuncu erkan petekkaya'ya survivor'da göndermede bulunurken, gülüp geçiyorum böyle şeylere dedi. Kırmızı oda dizisinde delikanlı sadi karakterine hayat veren petekkaya kerimcan durmaz'a verilen ödül sonrasında acun ilıcalı'yı hedef almıştı. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya ise cinsel. Tarafımı da dahil ederek acun ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren. Acun ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, erkan petekkaya meselesine de girdi. Erkan petekkaya, tv8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü peşimde şarkısıyla kerimcan durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı. Durmaz'ın uçaktaki müstehcen görüntüsünü hatırlatan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu.

Acun ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, erkan petekkaya olayıyla ilgili bir göndermede bulundu.

Dün akşam tv8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü 'peşimde' şarkısıyla 'kırmızı oda' dizisinde rol alan erkan petekkaya ise kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görünce instagram hesabından tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya. O sözlere acun ilıcalı'dan tek cümlelik yanıt geldi. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya, kerimcan'a. Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim dedi. .oyuncu erkan petekkaya, acun ilıcalı'ya tv 8 kanalında yayınlanan bir müzik töreninde kerimcan durmaz'a verdiği ödülden dolayı tepki gösterdi. Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Acun ilıcalı, oyuncu erkan petekkaya'nın kanalınızda olmaktan utanıyorum şeklindeki tepkisine twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Tv8'in sahibi acun ilıcalı, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi nedeniyle kendisini. Tartışmaya ünlü şarkıcı tuğba ekinci'de dahil oyuncu erkan petekkaya, tv8'de yayımlanan müzik ödülü töreninde kerimcan durmaz'ın sahneye çıkıp ödül almasına sosyal medya hesabından. Tarafımı da dahil ederek acun ilıcalı'ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren. Pqueen ve haramilerin yayın kesit videolarından anında haberdar olmak için lütfen abone olup çanı açmayı unutmayınız.discord sunucumuza gelebilirsiniz. Ve şuanda kırmızı oda dizisinde sadi karakterine can veren erkan petekkaya, sosyal medya hesabında acun ilıcalı'nın kanalı olan tv 8'de yayınlanan bir.

Acun ilıcalı erkan petekkaya krizi devam ediyor. Gece yaptığı paylaşımı sabah hemen silen petekkaya'dan, henüz bir açıklama gelmedi. Acun ilıcalı, aleyna kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine twitter'dan tepki göstermesi üzerine, twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti. Açıklamalarında acun'u hedef alan petekkaya tüm bunların 'acun'un suçu' dedi. Kırmızı oda dizisinde delikanlı sadi karakterine hayat veren petekkaya kerimcan durmaz'a verilen ödül sonrasında acun ilıcalı'yı hedef almıştı.

Acun Ilıcalı'ya demediğini bırakmayan Erkan Petekkaya'dan ...
Acun Ilıcalı'ya demediğini bırakmayan Erkan Petekkaya'dan ... from www.bilgiyo.com
Kerimcan durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Acun ilıcalı'dan erkan petekkaya'ya yanıt gecikmedi. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi. Tv8'de ekrana gelen kırmızı oda dizisinin oyuncuları arasında yer alan erkan petekkaya, acun ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesine çok sinirlendi. Erkan petekkaya, dün akşam tv8'de yayınlanan müzik töreninde kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından ateş püskürdü. O sözlere acun ilıcalı'dan tek cümlelik yanıt geldi. Kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, cuma akşamı tv8'de yayınlanan bir müzik. Acun ilıcalı ve kerimcan durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan erkan petekkaya, tv100'e özel açıklamalarda bulundu.

Acun ilıcalı, aleyna kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine twitter'dan tepki göstermesi üzerine, twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti.

Sosyal medya erkan petekkaya'nın acun ilıcalı'ya kullandığı zehir zemberek sözleri konuşuyor. Kerimcan durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Erkan petekkaya, tv8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü peşimde şarkısıyla kerimcan durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı. Tv8'de ekrana gelen kırmızı oda dizisinin oyuncuları arasında yer alan erkan petekkaya, acun ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesine çok sinirlendi. Dün akşam tv8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü 'peşimde' şarkısıyla 'kırmızı oda' dizisinde rol alan erkan petekkaya ise kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görünce instagram hesabından tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya. Acun'dan değil ama insanlardan özür dilerim dedi. Erkan petekkaya, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarının hemen sonrasında ise kırmızı oda dizisiyle ilgili olarak bir gönderiyi. Acun ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, erkan petekkaya meselesine de girdi. Erkan petekkaya'nın sözlerine cevap veren bir diğer isim ise sosyal medya fenomeni kerimcan durmaz oldu. Gece yaptığı paylaşımı sabah hemen silen petekkaya'dan, henüz bir açıklama gelmedi. Durmaz'ın uçaktaki müstehcen görüntüsünü hatırlatan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Geçtiğimiz günlerde kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, tv8'de yayınlanan bir müzik töreniyle ilgili acun ilıcalı'ya sert tepki göstermişti. Acun ilıcalı, aleyna kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine twitter'dan tepki göstermesi üzerine, twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti.

Ünlü oyuncu sonrasında herkesi şaşırtan paylaşımını sürdü. Gece yaptığı paylaşımı sabah hemen silen petekkaya'dan, henüz bir açıklama gelmedi. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya, kerimcan'a. Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. Acun ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, erkan petekkaya meselesine de girdi.

Acun Ilıcalı Erkan Petekkaya krizinde ikinci raunt! Acun ...
Acun Ilıcalı Erkan Petekkaya krizinde ikinci raunt! Acun ... from te-ilan365-net.cdn.vidyome.com
Ve şuanda kırmızı oda dizisinde sadi karakterine can veren erkan petekkaya, sosyal medya hesabında acun ilıcalı'nın kanalı olan tv 8'de yayınlanan bir. Tv8'de ekrana gelen kırmızı oda dizisinin oyuncuları arasında yer alan erkan petekkaya, acun ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesine çok sinirlendi. Erkan petekkaya acun ilıcalı'ya ateş püskürdü. Tv8'de ekrana gelen kırmızı oda dizisinin oyuncuları arasında yer alan erkan petekkaya, acun ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 kanalında kerimcan durmaz'a ödül verilmesine çok sinirlendi. 'kırmızı oda' dizisinde rol alan erkan petekkaya ise kerimcan durmaz'a ödül verildiğini görünce instagram hesabından tv8'in sahibi acun ilıcalı'ya tepki gösterdi. Petekkaya, kısa bir süre sonra acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını sildi. 06 haziran 2021 pazar 02:42. Kırmızı oda'da oynayan erkan petekkaya, kerimcan'a.

Petekkaya, konuyla ilgili tv8'in sahibi acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. + tv8'in sahibi acun ilıcalı, utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan diyen oyuncu erkan petekkaya'ya survivor'da göndermede bulunurken, gülüp geçiyorum böyle şeylere dedi. Gülüp geçiyorum ben bunlara demişti. Acun ilıcalı, yarışmacı aleyna kalaycıoğlu'nun annesi zuhal kalaycıoğlu'nun kendisine twitter hesabından verdiği yanıtla ilgili konuştuğu sırada, erkan petekkaya meselesine de girdi. Söylediklerinin arkasında olduğunu ifade eden petekkaya şu ifadeleri kullandı: Erkan petekkaya, tv8'de yayınlanan bir müzik ödül töreninde 'en i̇yi çıkış' ödülü peşimde şarkısıyla kerimcan durmaz'a verilmesinin ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı. Tv8'in sahibi acun ilıcalı, kerimcan durmaz'a ödül verilmesi nedeniyle kendisini. Kerimcan durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı Oyuncu, utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan diyerek acun ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi. Ve şuanda kırmızı oda dizisinde sadi karakterine can veren erkan petekkaya, sosyal medya hesabında acun ilıcalı'nın kanalı olan tv 8'de yayınlanan bir. Acun ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, erkan petekkaya meselesine de girdi. Erkan petekkaya'dan acun ilıcalı'ya şok sözler: Sosyal medya hesabından paylaşım yapan erkan petekkaya, bu kişi cinsel organını gözünüze soktu.

Geçtiğimiz günlerde kırmızı oda dizisinde 'sadi' karakterini canlandıran erkan petekkaya, tv8'de yayınlanan bir müzik töreniyle ilgili acun ilıcalı'ya sert tepki göstermişti erkan petekkaya. Kerimcan durmaz, instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı

Posting Komentar

0 Komentar